söndag 14 december 2008

Blink blink

Helgen har varit hur bra som helst! Lussandet i fredags gick riktigt bra, (förutom att vi tappade lite tid när vi var tvungna att köra in bussen på Björnstigen för att rycka upp Kalle ur sin säng, haha...) Jag var för trött på kvällen för att åka på luciavakan i Älvsbyn, så det blev en ensam-hemma-kväll med Idol, pepparkakor och piano. På lördagen sov jag länge (välbehövligt!) och begav mig sedan ut för att skotta snö. Halva eftermiddagen och hela kvällen tillbringades med Eric, Kalle och Erik hemma hos oss. Vi såg film, spelade kort och hade trevligt! Eric och Kalle åkte hem kring halv ett på natten.
Och idag blev det Kåbdalis, med massor av snö, massor av dimma under en del av dagen, varm choklad, mackor, rätt mycket folk i backen och härlig stämning. Synd att Erik får så ont i fötterna av sina nya pjäxor. Mina fötter stormtrivs redan i mina pjäxor, efter två skiddagar. Jag är helt säker på att det är för att jag fick "grädda" innerskorna i ugnen på Hägglunds, så att de skulle forma sig efter min fot. Det borde alla som köper nya pjäxor göra, verkligen!
Jag lär vara utan min kamera i några veckor till, den ska in på service hos Cyberphoto i Umeå. Alltså ingen kamera under jullovet... Och ingen mobil. Den är helt död nu och alla mina kontakter finns kvar i den, inte på sim-kortet. Jippijej... Jag hoppas verkligen att det går att fixa. Vi har förresten ingen mobiltäckning i Vidsel nu, den har varit borta sen igår. Och lamporna blinkar till ibland, precis som om det skulle bli strömavbrott. Det måste vara all snö som har kommit.

Inga kommentarer: